Een selectie van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen

 
Designtuin Maastricht

Een stukje design aan de Maas. Megasmooth tegels , hardhouten vlonder en Rhombus delen zorgen voor een warme en aangename buitenkamer

‚Äč

Achtertuin Eijsden


Een goed voorbeeld dat design en weelderige beplanting zeer goed hand in hand kunnen gaan. Mooie oversized bloembakken, strakke waterpartij en een mooi verlichtingsplan zorgen voor een heerlijke leeftuin waar het op ieder moment van de dag genieten is!

Achtertuin Sittard


Tuindesign op de vierkante meter. Een duidelijk bewijs dat er niet veel oppervlakte nodig is om een leuke en atractieve tuin te creeren.

Een op maat gemaakte gegalvaniseerde vijver, strak buitenparket en een mooie hardhouten afscheiding complementeren elkaar en zorgen zo voor een onderhoudsvriendelijke loungetuin.

Achtertuin Eijsden

Kleine achtertuin met veel maatwerk in de natuurstenen muren van zgn schiftsteen en de hardhouten zitbank. Strak afgewerkt met een hardhouten buitenparket en lange vijver als waterspiegel.

Voor- en achtertuin Stein

Voor- en achtertuin met een prachtige "zwevende" vijver'' en RVS waterspuwer. Maatwerk tot in deail uitgevoerd door eigen personeel : pergola's met LED verlichting, weelderige beplanting. Cortenstalen bloembakken en een magnifieke "luie" trap bij de entree in Belgische hardsteen. 

Tuin van het jaar 2008

De prijswinnende "Tuin van het jaar" 2008.

Een grote vijver met spectaculaire watermuur omsluit een grote stalen veranda. Door gebruik te maken van authentieke materialen en kleuren is er een prachtige sfeer gecreeërd.

Al met al een project om trots op te zijn !

Impressie op videobeelden van de "Tuin van het Jaar " 2008
Tuin van het jaar 2007

De genomineerde tuin van het jaar 2007 is een kleine achtertuin te Maastricht. Strak gestucte muur met wiegende bamboe. Een maatwerk rvs-waterelement met glasplaat en een strakke spiegelvijver. Weelderig groen zorgt voor voldoende balans en maakt het een knusse achtertuin.

Kleine tuin te Maastricht

Een kleine tuin van slechts 15 m2 in het hart van bourgondisch Maastricht. Maatwerk tot op de vierkante cm. Met een zwevende hardhouten zitbank, kabbelend waterelement en gepoedercoate stalen bloembakken met meerstammige heester. Een heerlijke oase midden in de stad.

Tuin van het Jaar 2017

Onze inzending voor de 'Tuin van het Jaar" 2017. Een patiotuin in het hartje van Maastricht. Gezellig vertoeven bij deze maatwerk buitenhaard gemaakt van regionaal gewonnen natuursteen. Lekker luieren met een glas wijn op de hardhouten vlonder met op de achtergrond het licht kabbelen van het waterornament bij de vijver. Een uitgekiend lichtspel zorgt ervoor dat er ook in de avonduren genoten kan worden van deze prachtige binnentuin.

Impressie op videobeelden van de "Tuin van het Jaar" 2017

Achtertuin Eijsden

Kleine achtertuin met speelse elementen waar onder en watergolf, hardhouten vlonder en een strak terras met Basalt tegels welke in een cementfundering zijn gelegd.

Achtertuin Maastricht

Bloemrijke achtertuin met een strakke spiegelvijver en stalen watertafel

Loungetuin te Kerkrade

Wie wil dat nou niet? Een kleine maar zeer aantrekkelijke achtertuin met een zonne- en schaduwterras, grote bloembakken met wuivende bamboe. En als "piece de resistance": een zwevende vijver met meekleurende LED verlichting. Een prachtig plaatje! 

Kuip G