Een selectie van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen

 
Designtuin Margraten

Een stukje design aan de Maas. Megasmooth tegels , hardhouten vlonder en Rhombus delen zorgen voor een warme en aangename buitenkamer

Binnencour Charneux


Een originele Waalse "binnencour" in het Land van Herve, vlak over de grens. Vaste plantenborders in combinatie met Belgisch gres en gebakken klinkerwerk versterken het authentieke gevoel.

Dit alles samengevoegd met een adembenemend uitzicht zorgen voor een geweldige tuin. Zowel het beplantingsplan als het tuinontwerp zijn door Guy Wolfs uitgevoerd.

Achtertuin Eijsden


Een goed voorbeeld dat design en weelderige beplanting zeer goed hand in hand kunnen gaan. Mooie oversized bloembakken, strakke waterpartij en een mooi verlichtingsplan zorgen voor een heerlijke leeftuin waar het op ieder moment van de dag genieten is!

Achtertuin Sittard


Tuindesign op de vierkante meter. Een duidelijk bewijs dat er niet veel oppervlakte nodig is om een leuke en atractieve tuin te creeren.

Een op maat gemaakte gegalvaniseerde vijver, strak buitenparket en een mooie hardhouten afscheiding complementeren elkaar en zorgen zo voor een onderhoudsvriendelijke loungetuin.

Achtertuin Eijsden

Kleine achtertuin met veel maatwerk in de natuurstenen muren van zgn schiftsteen en de hardhouten zitbank. Strak afgewerkt met een hardhouten buitenparket en lange vijver als waterspiegel.

Voor- en achtertuin Stein

Voor- en achtertuin met een prachtige "zwevende" vijver'' en RVS waterspuwer. Maatwerk tot in detail uitgevoerd door eigen personeel : pergola's met LED verlichting, weelderige beplanting. Cortenstalen bloembakken en een magnifieke "luie" trap bij de entree in Belgische hardsteen. 

Tuin van het jaar 2013

Onze genomineerde "Tuin van het jaar" 2013 Een strak maar sfeervol tuinontwerp te Maastricht is een project met contrasten. Strakke blokhagen worden afgewisseld met wiegende siergrassen en weelderige bloemenborders. De grote betontegels zorgen voor een geometrisch raster waardoor alle facetten op hun plaats vallen.

Impressie op videobeelden van de "Tuin van het Jaar" 2013
Tuin van het jaar 2008

De prijswinnende "Tuin van het jaar" 2008.

Een grote vijver met spectaculaire watermuur omsluit een grote stalen veranda. Door gebruik te maken van authentieke materialen en kleuren is er een prachtige sfeer gecreeërd.

Al met al een project om trots op te zijn !

Impressie op videobeelden van de "Tuin van het Jaar " 2008
Tuin van het jaar 2007

De genomineerde tuin van het jaar 2007 is een kleine achtertuin te Maastricht. Strak gestucte muur met wiegende bamboe. Een maatwerk rvs-waterelement met glasplaat en een strakke spiegelvijver. Weelderig groen zorgt voor voldoende balans en maakt het een knusse achtertuin.

Tuin te Heerlen

Een tuin met "niveau"! 

De grote koi-vijver van wel 12 meter lengte zorgt voor een rustgevend geluid terwijl de eigenaar op het terras naar zijn vissen kan kijken. De gepoedercoate staalplaat is aan de achterzijde voorzien van LED verlichting waardoor hij 's avonds als het ware tegen de muur "gloeit".

De keermuren zijn afgewerkt met natuurstenen stonepanels waardoor deze een moderne touch krijgen.

Als men afdaalt naar het lager gedeelte van de tuin komt men uit bij het piece de resistance: De zwemvijver met loungehoek. Deze door Hoveniersbedrijf Guy Wolfs ontworpen zitplaats over het rustgevende heldere water van de zwemvijver nodigt u uit om er eens rustig plaats te nemen. Het water van de vijver wordt geheel biologisch gefilterd met een plantenfilter. Een gezondere waterkwaliteit (zonder chloor) is niet denkbaar.

De verticale tuin aan de achterzijde van de overkapping zorgt ervoor dat het geheel een weelderige groene uitstraling krijgt.

 

Groene oase in binnenstad

Deze prachtige ,groene oase is gelegen in de binnenstad van Maastricht nabij het stadspark. Een prachtige plek op een van de mooiste plekjes van ons land.

 

Centraal gelegen in de tuin ligt het zwembad ,dat de bezoeker uitnodigt tot een verkoelende duik. De gepoedercoate stalen watergolf doet 's avonds tevens dienst als lichtbron tegen de strak gestucte wand. Zorgvuldig aangebrachte LED verlichting zorgt voor een spectaculair beeld.

 

De vlonder van buitenparket in de uitvoering in bamboe maakt, dat het langs de waterkant lekker toeven is. De buitendouche is netjes weggewerkt.

Grote, op maat geplaatste leibomen zorgen voor de benodigde privacy. Alles is gerealiseerd met behoud van de originele elementen zoals de prachtige gietijzeren serre en hardstenen tegels.

Let tevens op de jeu-de-boules-baan die is gerealiseerd tussen de parkeerplaatsen

 

Tuin van het Jaar 2017

Onze inzending voor de 'Tuin van het Jaar" 2017. Een patiotuin in het hartje van Maastricht. Gezellig vertoeven bij deze maatwerk buitenhaard gemaakt van regionaal gewonnen natuursteen. Lekker luieren met een glas wijn op de hardhouten vlonder met op de achtergrond het licht kabbelen van het waterornament bij de vijver. Een uitgekiend lichtspel zorgt ervoor dat er ook in de avonduren genoten kan worden van deze prachtige binnentuin.

Impressie op videobeelden van de "Tuin van het Jaar" 2017

Moderne tuin te Stein

Een nieuwbouw met een moderne strakke tuin. Op maat gemaakte stalen bloembakken met ingewerkte verlichting. Grote tegels in de maat 100x 200 cm waar ook de luie trap mee is aangelegd. En een poolhouse met strakke polyester muren afgewerkt met hardhouten Rhombusdelen in de dakomlijsting. 

Vodafone Maastricht

Renovatie van de entree/binnentuin van het callcenter van Vodafone Maatricht. Een verzinkt stalen vijver in de maatvoering 17 meter lengte en 2,5 meter breed incl. LED verlichting en waterspuwer. 

Loungetuin te Landgraaf

Loungetuin met zwembad, zonneterras en vijver. Loungen in optima forma!

Zwemvijver van het Jaar te Roermond

Wat te denken van deze zwemvijver met waterval ! Het ultieme loungen onder een op maat gemaakte overkapping. De plantenfilter zorgt ervoor dat het onderhoud van deze zwemvijver nihil is. Vlonders en cortenstalen trap complementeren het geheel. De borders , gevuld met weelderige siergrassen en bloemrijke vaste plantenzorgen voor een natuurlijke look. Deze zwemvijver is genomineerd voor de "Zwemvijver van het Jaar " verkiezing 2019

Designtuin Eijsden

Een grote strakke vijver met een op natuursteen wand als eyecatcher in deze groene tuin. Prachtige vaste plantenborders zorgen ervoor dat de strakke belijning een contrast heeft in de wuivende borders.

Achtertuin Eijsden

Kleine achtertuin met speelse elementen waar onder en watergolf, hardhouten vlonder en een strak terras met Basalt tegels welke in een cementfundering zijn gelegd.

Achtertuin Maastricht

Deze tuin laat zien dat er geen groot aantal M2 nodig zijn om een mooie en prettige tuin te creeëren. Op slechts 15 M2 is er ruimte om gezellig te zitten, een waterpartij met achterwand en bloemrijke beplanting aan te brengen. 

Loungetuin te Kerkrade

Wie wil dat nou niet? Een kleine maar zeer aantrekkelijke achtertuin met een zonne- en schaduwterras, grote bloembakken met wuivende bamboe. En als "piece de resistance": een zwevende vijver met meekleurende LED verlichting. Een prachtig plaatje! 

Design tuin

Design tuin