Tuinontwerp

Om tot een uitgebalanceerd tuinontwerp te komen dienen er verschillende stadia in het traject doorlopen te worden. In het eerste kennismakingsgesprek maakt u uw wensen en stijl kenbaar. Hierbij worden onder andere zaken besproken als materiaalkeuze, kostprijzen en budget. Het oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en is dan ook kostenvrij. Wanneer u geïnspireerd bent door onze aanpak en stijl worden er op basis van de oriëntatie enkele schetsen gemaakt. De kostprijs van het ontwerp en de schetsen zal u vooraf schriftelijk geoffreerd worden. Aan de hand van de schetsen blijkt of de gekozen stijl/vormgeving bij uw leefomgeving en aan de verwachting voldoet. Met de gekregen feedback zal het uiteindelijke tuinontwerp gerealiseerd worden.Dit tuinontwerp kan met of zonder beplantingsplan opgeleverd worden.Wilt u graag beiden dan wordt er na duiding van het uiteindelijk tuinontwerp een separate offerte opgesteld voor het maken van het beplantingsplan. Hierin vind u o.a de sortiments keuze, bloeitijd en kleur, hoogte en bestellijst

Tevens is het mogelijk uw ontwerp uit te werken in een isometrie (3-D). Dit kan zowel in zogenaamde "stills" als in een echte 3-d animatie. Sfeer, beplanting en zichtlijnen vanuit de woning en in de tuin worden op deze wijze verduidelijkt. 
 

Ons werkgebied strekt zich uit tot geheel Nederland en België.Vaak is het mogelijk om met een goed matenplan en/of bouwtekening u al van een mooi ontwerp te voorzien.

Aan de hand van uw wensenlijst en toegestuurde tekeningen kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende aanbieding voor het verzorgen van uw tuinontwerp.

Prijsstellingen van de ontwerpen vind u hier

Neemt u gerust contact met ons op voor het bespreken van de diverse mogelijkheden.