Klik en
Sleep

Onderhoud

Het onderhoud van Binnencour Charneux

Plan een vrijbijvend gesprek

Het onderhoud van Binnencour Charneux

Onderhoud

Na de vakkundige aanleg van uw tuin is het deskundig onderhouden ervan een garantie op een harmonieuze eenheid. Het is hierbij van belang dat er vooruit wordt gedacht, zodat de tuin er tijdens elk seizoen aantrekkelijk en verzorgd uitziet.

Uiteraard kunt u ook voor het onderhoud van uw tuin en tuinelementen bij ons terecht. Ook hier spelen ervaring en kennis een grote rol. Door de jarenlange ervaring in het 'fijnere' werk in particuliere tuinen, zijn we in staat iedere opdrachtgever het onderhoudsplaatje aan te bieden dat u voor ogen heeft.

Of het nu gaat om het verwijderen van die moeilijke boom, de onkruidbehandeling op bestrating of tot het regelmatig snoeien en wieden van de borderbeplanting. Of dit nu op contractbasis, onder regie of incidenteel is, bij alle werkzaamheden kunt u vertrouwen op ons deskundig en vakkundig opgeleid personeel.

01

Contract basis

02

Onder regie

03

Incidenteel

Ook bij deze werkzaamheden geldt dat u vooraf, geheel vrijblijvend, een werkomschrijvende offerte krijgt waarin alle kostenposten beschreven zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een ontwerpschets van een volledig tuinontwerp door Guy Wolfs Hoveniers.

Ontwerp

Een op maat ontworpen en aangelegde parktuin inclusief zwembad in Crauwbeek

Aanleg