Een overzichtsfoto van de luxe en kleurrijke tuin in Voerendaal met een prachtig gazon, diverse fleurige planten en waterelementen. Ontwerp, aanleg en onderhoud door Guy Wolfs Hoveniers.

Plan een vrijbijvend gesprek

Over Guy Wolfs Hoveniers

Al ruim 49 jaar creëert Guy Wolfs Hoveniers inspirerende tuinen welke het hart, ziel en geest voed. Dit doen wij met geschoolde vakmensen welke trots zijn op het door hun geleverde werk.

Optimistisch van aard , aangetrokken door nieuwsgierigheid en gebrand op innovatie.

Dit resulteert in op maat ontworpen en aangelegde tuinen met oog voor detail. Onze tuinen kenmerken zich in uitgesproken sfeervolle leefomgevingen waarin onze opdrachtgevers zich thuis voelen. Ieder project wordt op maat voor u ontworpen. Door samenspel van opdrachtgever en uitvoerder ontstaat ieder keer een “one of a kind” ontwerp. Elk van onze tuinen heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes voor originele invalshoeken. 

Elk van onze tuinen heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes voor originele invalshoeken. 

Duurzaam gekozen materialen welke door onze specialisten met een hoogwaardige kwaliteit verwerkt worden zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een met zorg ingevulde buitenruimte.

Door een team van opgeleide professionals kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden in uw tuin voorzien. Van sierbestrating tot timmerwerk, van elektra tot metselwerk en staal tot groen. Alles wordt door ons eigen team voor u op vakkundige professionele wijze aangelegd.

Onze creatieve ontwerpen worden u digitaal en als 3-D animatie aangeboden. Hierdoor zijn er geen verassingen voor u als opdrachtgever en weet u duidelijk wat u van ons mag verwachten.

Tuinontwerper en eigenaar Mathijs Wolfs

Uiteraard mag u van ons de hoogste graad van afwerking verwachten met als extra zekerheid de uitgebreide garantievoorwaarden van de VHG om uw tuinwensen optimaal te verwezenlijken.

Dit doen wij samen met u op een transparante , duidelijke en eerlijke werkwijze. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Kortom, wij zijn trots op uw tuin! Eigenaar Mathijs Wolfs staat met zijn team van ca. 17 medewerkers paraat om al uw tuinwensen in vervulling te laten gaan.

Graag staan wij u vrijblijvend te woord om onze werkwijze toe te lichten.

Tuinontwerper en eigenaar Mathijs Wolfs

Uw tuin onze trots.

plan een vrijblijvend gesprek